Bet24 Poker Open kun for danskere

72 danskere sendes d. 10. december i privat jet af sted til Tallinn hvor hele 360,000 kroner skal fordeles og hvor vinderen hjemtager helt præcist 100.000 kroner til at forsøde juletiden med. Bland de 72 danskere findes det gamle fodbold koryfæ Jan Mølby som er frontfigur for Bet 24 Poker Open.

360.000 kroner på højkant

Tallinn er efterhånden blevet synonymt med en fantastisk pokeroplevelse og flere og flere pokersider benytter sig at faciliteterne i denne hovedstad. Pakken som kun kan vindes på Bet24 har en værdi af 8000 kroner og spiller med interesse i live poker kan vinde en tur for helt ned til €3 i indskud.

Nye spillere kan få en Bet24 Poker bonus på 100% op til $600. Bonussen er let at frispille og samtidigt får du adgang til Bet24 pokers loyalitets program og chancen for at få et par fornøjelige dage sammen med ingen ringere end Jan Mølby og 70 andre danske pokerspillere som skal med til Bet24 Poker Open.

Kvalificer dig nu

Der spilles om garanterede pakker til Bet24 Poker Open hver onsdag og søndag frem til begyndelsen af november og der er rigeligt med chancer for at kvalificere sig til denne luksus tur hvor Bet24 har arrangeret alt det praktiske inklusive en privat jet som skal flyve de danske kvalifikationsspillere over til finalen der finder sted fra 10. december og til 12. december.

Hvorfor tage til London og jule-shoppe når der kan spilles poker i Tallinn sammen med masser af festglade pokerspillere, Jan Mølby og Bet24?