Bounty i turnering hos Absolute Poker

Slå Absolute poker proén, Gary ”Debo34” DeBernardi ud – og vind bounty på $500 – i Absolute Pokers Søndags turnering – Debo34´s $75.000 Garanteret som er en normal Freeze Out turneringen og ikke en bounty turnering.

Eliminer og tjen

Findes der nogen bedre fornemmelse i pokeren, end at slå en anden modstander ud? Ja det gør der – tænk hvis modstanderen du slår ud, rent faktisk er en kendt professionel poker spiller, og du samtidig med at du får æren, også får en ekstra belønning i form af $500. Begge ønsker kan du nu få opfyldt hos Absolute Poker, som honorerer dig med hele $500 for at slå deres pro spiller – Gary ”Debo34” DeBernardi – ud. Bountyen du modtager er på $500 turnerings dollars. Det vil altså sige dollars som du ikke kan hæve, men du kan spille andre og flere turneringer for. Og så gør det vel heller ikke noget at, en 1. plads i denne poker turnering ligger på omkring $20.000 – og feltet ikke plejer at være på mere end max 200 spillere.

Download Absolute Poker

Hver Søndag kl 20.30 dansk tid, åbner Absolute Poker dørene op for deres ugentlige Søndags turnering – Debo34s $75.000 garanteret. Turneringen har et indskud på $530 – hvilket er et relativt højt beløb for de fleste mennesker. Men det skal ikke skræmme dig væk, da der kører satellitter til denne event, hele ugen hos Absolute Poker. Disse satellitter starter allerede fra $11 op og efter – så der er altså rig mulighed for at en enhver ”pengepung” kan være med, og komme til at deltage i denne fantastiske begivenhed, som altså foregår på Absolute Poker hver eneste Søndag.

$500 bonus og kampagner

Absolute Poker – byder på en lang række andre, super saftige promotions, og netop nu kan du få en ekstra god bonus – i form af en 150% match bonus op til $500. Du kan læse meget mere om Absolute Poker ved at besøge www.rakeriders.dk.

Læs mere om forskellige former for pokerturneringer