Classic Poker er din garanti for skattefri poker

Tilbage i 2007 slog Classic Poker dørene op for deres pokerside og allerede inden at firmaet gik i luften var målet helt klart. Danskerne skulle kunne nyde at spille online poker og være helt sikre på at deres gevinster var skattefrie, og som Danmarks ældste skattefrie pokerrum kan Classic Poker stadig garantere dette.

Du er derfor helt sikker på at alt hvad du måtte vinde hos Classic Poker er fritaget fra beskatning, og det er en fordel som de færreste forstår vigtigheden af. Derudover er der andre ting der gør Classic Poker til et klogt valg for danske spillere.

Personlig dansk kundeservice

Henrik Witt der er ejer af Classic Poker står selv for den daglige drift og tager sig som oftest selv af alle typer af forespørgsler fra kunder. Det betyder at du kan nyde dansk kundeservice i hele 18 timer i døgnet, og det er endnu en god grund til at vælge Classic Poker.

Du behøver derfor ikke skulle skrive en halv roman på engelsk, og hos Classic Poker er det altid spilleren der er i centrum hvilket garanterer kundeservice af højeste kaliber.

Skattefri bonus og rakeback

Kunne du tænke dig at blive kunde hos Danmarks ældste skattefrie pokerside og nyde de mange tiltag som Classic Poker hele tiden tilbyder, så det er en god ide at få oprettet en konto.

Nye kunder vil modtage en 200 % bonus på op til €1000, og du har samtidig mulighed for at få rakeback hver eneste måned. Rakeback hos Classic Poker er også 100 % skattefrit, så det er bare med at tage del i de gode tilbud så man kan nyde poker på den helt rigtige måde.

Besøg Classic Poker nu og få din bonus på op til €1000 og spil 100 % skattefri poker.