Classic Poker viser dig vejen til succes i poker

Har du fået øjnene op for poker men endnu ikke lært spillet til fulde endnu kan Classic Poker hjælpe dig med at lære dette spændende spil. Du kan helt gratis oprette en konto og spille med i de spændende matador-spil hvor man spiller med fiktive penge. Dermed behøver du ikke risikere noget som helst på din vej til at blive en god pokerspiller. De forskellige gratis spil hos Classic Poker er en god måde at øve sig på og lære spillet til fulde. Hvis du allerede har øvet dig i poker kan du spille med i en masse spændende freeroll turneringer hos Classic Poker uden krav.

Gratis €100 freerolls

Hver dag kører der en lang række €100 freeroll turneringer hvor spillere hos Classic Poker gratis kan vinde kolde kontanter. Der er ingen krav for at deltage i disse turneringer, og det kunne meget nemt være din vej mod at spille poker om rigtige penge uden at skulle foretage et indskud. Udover de mange gode tilbud til at spille gratis online poker kan Classic Poker også hjælpe dig døgnet rundt med spørgsmål. Holdet bag Classic Poker giver tilbyder nemlig personlig dansk kundeservice hele 18 timer i døgnet.

Er du allerede en øvet pokerspiller kan du som ny spiller få op til €1.000 med deres store sign-up bonus. Bonussen er på 200 % hvilket vil sige at det blot kræver et indskud på €500 for at få €1.000 i bonus. Den store bonus hos Classic Poker spilles nemt fri i rater af €10 for hver €50 man betaler i rake. Derudover får alle nye spillere hos Classic Poker 30 % i rakeback så snart de har oprettet deres konto.

Indsæt og få bonus hos Classic Poker

Der kan selvfølgeligt indsættes mindre end €500 og alle indskud på €20 og opefter giver i maj måned ret til deltagelse i en €10.000 gratis turnering som spilles hver mandag. Nye spillere kan deltage mandagen efter der er indsat penge.

Lad Classic Poker vise dig vejen til succes i poker. Oplev Danmarks absolut bedste og 100 % skattefri pokerside.

Læs mere om poker