Danskerne røg på stribe ved EPT Tallinn

Dag 2 ved European Poker Tour Tallinn blev et sandt mareridt for de danske spillere. Selvom at de fleste af de danske herrer lå med små stacks, var håbet der stadig om at det skulle vende til sidst.

Læs om starten på dag 2 EPT Tallinn

Det nåede dog aldrig at blive den store oprejsning for de gæve danskere, og således er alle de danske deltagere på nær den unge Nathanael Filskov den sidste dansker tilbage i turneringen.

Det startede ellers med hele 7 danskere der meldte sig klar til at skrabe chips til sig gennem hele Dag 2, men med små stacks og forholdsvis høje blind levels samt dårlige kort forbliver Nathanael Filskov den sidste danske mulighed for et stort resultat. Frederikshavneren sidder i skrivende stund med en flot stack på hele 260.000 chips som svarer til lidt over dobbelt average.

Det sidste level af dag 2 blev det værste set med danske øjne i og med at Brian Jensen, Anderse Jensen og til sidst den skrappe københavnske cash game spiller Danny Neess alle røg ud af turneringen inden for få minutter.

Danny Neess gjorde ellers flot form

Danny Neess som ellers havde en flot Dag 1A hvor han efter bedste evne langsomt byggede et stort tårn af chips, røg i camboulage med en anden spiller som han havde spillet mod efter Dag 1A i et cash game som valgte at kalde Danny’s allin med Es-3 mod den danske herrers to bønder.
Desværre faldte der to 3’ere på floppet og miraklet om en bonde mere til Neess på turn eller river udeblev, og derved var danskerens skæbnes forseglet ved EPT Tallinn.

Et enkelt dansk håb tilbage

Dag 3 starter imorgen 11.00 dansk tid og således er Nathanael Filskov den sidste mulighed for at bringe et stort resultat hjem til Danmark i turneringen.