Deltag i USD 40000 Summer Race 3 hos Betsafe Poker

Inden længe starter Summer Race 3 hos Betsafe Poker, hvor du kan vinde din andel af svimlende $40.000. Optjen rake point hos Betsafe Poker, og vind ekstra penge.

Præmiepulje på $40.000

Det er næsten ikke til at fatte det, men Betsafe Poker kører snart et virkeligt værdifuldt rake race, hvor du først og fremmest kan vinde en bid af den gigantiske præmiepulje på $40.000. Samt vinde en lækker GSOP Greece pakke til en værdi af $3.600 oven i.

Den samlede vinder kan altså dels vinde $4.500 i kolde kontanter fra selve Summer Rake Race 3, samt GSOP Greece pakke til en værdi af $3.600. Vi taler altså om en samlet hovedpræmie på $8.100, hvilket må siges at være en kanon stor hovedpræmie. Taget i betragtning af, at det er noget du får i ekstra værdi, udover de penge du vinder samtidig med at du optjener rake point.

Optjen Race points

Alle optjener rake point hver gang de spiller poker for ægte penge, og det er ligegyldigt om du spiller cashgame, turneringer eller Sit & Go hos Betsafe Poker. Der er altså mulighed for alle typer af pokerspillere, at deltage i det fantastiske Summer Rake Race 3 hos Betsafe Poker. Du optjener 1 point for hver $4 du betaler i turneringsgebyr, eller i rake i cashgames.

Der er kontante pengepræmier til top 100 på ranglisten, og en ekstra præmie i form af en billet til en speciel freeroll for top 20 på ranglisten. Den specielle freeroll for top 20, er en $11.000 Summer Race Freeroll der bliver spillet hos Betsafe Poker d.4.august kl.20.00 hos Betsafe Poker. Her vil der være 3 GSOP Greece pakker til en værdi af $3.600 hver, til de 3 bedste. Samt en trøstepræmie på $200 til ham der sprænger boblen.

Betsafe Poker Summer Race 3 kører i sommerperioden, så det er bare med at klø på i denne periode og få så meget ekstra værdi som overhovedet muligt, når du alligevel skal spille online poker hos Betsafe Poker.

Du kan altså stadig nå at være med, selvom du måske ikke lige har en Betsafe Poker konto i dag. Opretter du dig som kunde hos Betsafe Poker, kan du endda få helt op til $2.000 i skattefri bonus. Bonuspengene er blot en ekstra gulerod, som du får oven i muligheden for at vinde din den af de $40.000 i deres Summer Race 3.