Fodbold livescore og store finaler

Vi kender det alle sammen. Vi har investeret i alle de rigtige tv-pakker, vi har pakket køleskabet med øl og gril pølser, og invitationerne til drengene ligger klar. Det er forår, og der står liga-afslutninger på programmet. Det er nu alle de store fodbold ligaer i Europa skal afgøres, og vi skal have fundet vinderne af Champions League, Premier League og Bundesligaen. Det er formentlig også nu at vi skal have fundet de rigtige væddemål så vi kan vende et truende underskud for sæsonen til et overskud i de sidste spillerunder, og med god samvittighed gå på sommerferie uden at skulle spille på kinesiske træningskampe.

Men så sker det som altid sker i foråret. Invitationer til konfirmationer og bryllupper begynder at vælte ind, og alle de store planer må skrinlægges. Det blev ikke til Champions League finale – den ligger samme dag som firmaets sommerfest. Trine og Allans bryllup ligger samme lørdag som Premier League afgøres. Og FCK-Brøndby spilles samtidig med at Kristian skal konfirmeres. Endnu en forårssæson hvor vi må læse resultater i avisen næste dag.

Sådan var det engang, men nu behøver det ikke være sådan længere. Fordi vi nu har livscore på alle de vigtige foldkampe kan man via telefon og internet altid følge med i hvordan det går i alle de forskellige kampe der bliver spillet, og ofte har vi endda mulighed for samtidig at placere væddemål på kampene og øge spændingen.

Man bør nok prøve at undgå at juble midt i gommens tale fordi Deportivo La Coruna har scoret det vigtige 2-1 mål, men samtidig gør det den meget lange bryllupstale lidt mere udholdelig når vi lige kan følge med i hvordan det går i kampen.

Læs mere om livescore her