Fortune Poker med EUR 15000 March On promotion

March On er navnet på den nyeste kampagne fra Fortune Poker, og det er en rigtig interessant en af slagsen de denne gang har fundet på. Turneringen vil nemlig have en præmiepulje på intet mindre end €15000, og der er en garanteret førstepræmie på imponerende €4500. For at kunne blive en af de deltagende spillere skal man dog få brugt lidt tid på pokerspillet i marts måned. Her vil alle dine raked hænder nemlig hver give dig 1 chip til den store event, og derfor bør man ofre en smule ekstra tid på sit spil i marts måned.

Kun 500 deltagere

Fortune Poker har på forhånd valgt at minimere antallet af deltagere til 500. Dette er gjort for at gøre det nemmere for dig at vinde en stor præmie, og det er egentlig ikke noget som man kan klandre dem for. Med det forholdsvis lave antal af deltagere vil der som tidligere fortalt nemlig være €4500 til vinderen, og det er alligevel en anseelig portion penge. Ender du derfor i top 500 over dem der har spillet flest cashgame hænder i marts måned, er dit sæde sikret.

Dato og tidspunkt

March On turneringen finder sted den 12. april 18.15 dansk tid, og det er kun de kvalificerende spillere der kan deltage. Lige så snart at den store raked hands liga er slut, kan du derfor bruge 12 dage på at forbedre dit spil op til at turneringen finder sted, og det er kun en fordel.

Vælg derfor at spille en masse poker hos Fortune Poker i marts måned, og så kunne det blive dig der sammen med 499 andre pokerspillere går efter den helt store gevinst den 12. april. Tilmeld dig allerede nu og få også en 200 % bonus på op til €1000.

Kvalificer dig straks