Frederik Brink dobler op ved finalebordet til EPT Vilamoura

European Poker Tour Vilamoura har efter alt at dømme indtil videre været en fin succes set med danske øjne. Således blev Danny Neess 2’er i den sore €3000 Heads-up No Limit Holdem turnering efter han havde indgået en deal på finalebordet der sikrede den unge dansker €37.500 mens hans modstander fik €32.500. Desværre for Neess var marginalerne ikke på hans side i den afgørende hånd, men hvad gør det også når man er sikret en præmie der er større end sin modstanders. Læs mere om Danny Nees.

Vigtig dobling til Brink

Frederik Brinck som har haft uendelige op og nedture i EPT Vilamoura Main Event er lige nu på finalebordet i den store turnering hvor han lige har doblet sin stack. Sam Trickett som Brinck tidligere i turneringen har været i camboulage med clickraiser preflop. Frederik går allin med kongen med øksen som [k:k;7:h] og bliver kaldt af [a:s;8:h] og med to 7’ere på bordet smilede lykkens gudinde til Brinck og således er han nu i fin form med ca. 700.000 chips efter at have floppet trips.

En ekstra dobling ville dog ikke gøre nogen skade for danskeren, hvilket ville bring ham i den bedre halvdel af feltet der er tilbage ved finalebordet. Frederik Brinck ønskes al mulig held og lykke ved turneringen.