Jonas Klausen med flot nyt resultat i stor online turnering

Jonas Klausen regnes for at være en af de bedste pokerspillere i Danmark, når det omhandler turneringer. De store resultater og tonsvis af præmier blev hentet hjem i stor stil, men året 2010 endte med at blive et sandt mareridt for den unge sympatiske fynbo. Alt hvad der kunne gå galt gik galt, og det endte med at blive det værste år for Jonas Klausen.

Vandt hos Classic Poker

Heldigvis har den unge fynbo nu fået vendt skuden, og allerede få dage efter 2011 var skudt ind, kunne Jonas Klausen glæde sig over en sejr i den ugentlige €75.000 garanterede turnering hos Classic Poker. Sejren indbragte ham en gevinst på hele €18.000, men nu har Jonas Klausen igen været med helt fremme. Det var dog ikke hos Classic Poker at den nye gevinst blev vundet, men derimod hos Full Tilt Poker.

Jonas stillede op i den store $150.000 garanterede NLHE turnering med et indskud på $163. Efter mere end 8 timers spil var sejren inden for rækkevidde, men desværre manglede det afgørende held da Jonas var heads-up mod sin modstander. Sejren udeblev, men til gengæld kunne den unge herre glæde sig over en gevinst på hele $38.000 for sin flotte andenplads.

Det ville i den grad have pyntet med en sejr i den store turnering, som vi så i den store turnering hos Classic Poker, men mon ikke Jonas Klausen alligevel er godt tilfreds med gevinsten på $38.000.

Året har hermed fået en fantastisk start for den unge spiller, og mon ikke Jonas vil florere endnu mere nu i de store online og live turneringer. Et godt bud på et comeback kunne være til den kommende udgave af EPT i Paris, men om danskeren stiller op til den store turnering vides ikke endnu.

Jacob ’Sasuke’ Rasmussen og Rasmus ’Jungleras’ Nielsen vil begge stille op i EPT Deauville.

Opret dig hos PokerStars

Spil på PokerStars nu