Jonathan Duhamel officielt medlem af Team PokerStars Pro

Der sker efterhånden mange ting hos PokerStars i øjeblikket. For kort tid siden fik den danske pokerspiller Theo Jørgensen, en plads på det mondæne Team PokerStars Pro hold, og senest var det svenske Viktor ’Isildur1’ Blom der fulgte trop i starten af december. De var dog ikke de eneste som lå i forhandlinger med PokerStars, for nu har den amerikanske pokerspiller Jonathan Duhamel, der vandt WSOP Main Event 2010, atter fået en kontrakt som en del af Team PokerStars Pro.

Mange store navne

Med den nye kontrakt har PokerStars igen rustet op, og nu inkluderer deres Pro Team navne som Barry Greenstein, Daniel Negreanu, Viktor Blom, Theo Jørgensen og Jonathan Duhamel. Det er dog ikke alle profilerne på holdet, men med sådan en blanding kan man kun forvente sig en hel del af det store hold, som indeholder flere af verdens bedste pokerspillere.

Det har dog været en blandet succes som Viktor Blom har fået hos sin nye arbejdsgiver. Det er ikke helt gået den unge svenskers vej, og regnskabet ser stadig rødt ud til trods for den friske sejr mod Tony G i den store SuperStar Showdown udfordring, som har Viktor Blom som fast deltager i den ene ende af bordet.

Jonathan Duhamel er mest kendt for sin suveræne sejr i WSOP Main Event 2010, hvor han endte med at tage armbåndet med hjem, men det er altså først nu at Jonathan Duhamel har fået en kontrakt med PokerStars, hvor han fremover vil være en fast del af Team Pro holdet.

Formentlig stor kontrakt

Ifølge rygter blandt diverse forum brugere, skulle kontrakten sikre alle medlemmer af Team PokerStars Pro, en årlig betaling på et 7-cifret beløb i dollars, udover de mange gratis sæder til forskellige WSOP, EPT og WPT turneringer, som bliver afholdt i løbet af året.