Kom med i pokerklubben hos Betsson Poker

Alle kunderne hos Betsson Poker, kan automatisk få medlemskab i den fornemme Betsson Poker klub. Med mulighed for alle kunder, at opnå op til 40 % i cashback.

Et generøst tilbud

Det er bestemt ikke alle online pokerrum der er så generøse som Betsson Poker de er. Derfor er Betsson Poker uden tvivl et oplagt valg, når og hvis man står og ønsker at finde sig et seriøst og professionelt online pokerrum. Hvor man både er i trygge hænder, når det gælder service, support og ikke mindst omkring sikkerheden. Men også når det gælder om at finde et online pokerrum, hvor man får den bedst mulige behandling, når det handler om at få så meget værdi som muligt. 

Når man er pokerspiller, ved man udmærket godt hvor vigtigt det er, at man får så meget værdi ud af sine beslutninger som muligt. Dels bruger man rigtig meget tid på at spille online poker, og dels så handler det om at få optimeret sine indtægter så meget som muligt, i forhold til den risiko man også løber når man spiller.

Det kan desværre hurtigt gå begge veje når man spiller online poker, både når det gælder indtægter og udgifter. Det eneste der er sikkert når man spiller online poker er, at uanset om man vinder eller man taber, skal man altid betale en udgift til pokerrummet.

Denne udgift kaldes for rake, hvis man spiller cashgame, og turneringsgebyr hvis man spiller turneringer eller Sit & Go. Dette er måden hvorpå pokerrummet tjener deres penge, så de blandt andet kan lønne deres medarbejdere og betale for driften af pokersoftwaren.

Pokerklub fordele

Normalt ligger turnerings gebyret på 5 – 10 % af det samlede indskud, det koster at deltage i en given turnering. Det kan eksempelvis være, at en online turnering hos Betsson Poker koster $5, og dermed vil der være et gebyr på $0.50 som kommer udover. Alt i alt skal man altså betale $5.50 for at deltage i turneringen. Heraf går de $5 til selve præmiepuljen, og de sidste $0.50 går altså til Betsson Poker.

Heldigvis har Betsson Poker indført det de kalder for deres pokerklub. Hvor man som medlem kan avancere til et mere fordelagtigt medlemskab, efterhånden som man gør sig fortjent til at stige i status. Dette gør man ved, at spille så meget du kan. Dermed vil du automatisk bidrage med mere rake og/eller turneringsgebyr, og derfor er du en mere værdifuld kunde for Betsson Poker. Med medlemskabet i pokerklubben hos Betsson Poker, kan du rent faktisk få en del af dine penge tilbage igen fra Betsson Poker. Du kan få helt op til 40 % af det du har betalt i rake/turneringsgebyr tilbage, i form af det man kalder for cashback.

Din cashback, kan du enten få udbetalt i kolde kontanter, billetter til store online turneringer, bonusser og en helt masse andre værdifulde ting. Du kan se og læse meget mere om VIP klubben hos Betsson Poker.

Bliv Betsson Poker kunde her!