Kom med til Deepstack Open 2011 hos William Hill Poker

William Hill Poker er glade for at kunne præsentere en fantastisk nyhed til alle deres pokerspillere. Du har nemlig mulighed for at kvalificere dig til en spændende live turnering på Malta hvor du kan komme til at spille ægte deep stack poker. Hver eneste uge kan du spille med i særlige kvalifikationsturneringer for få penge og sikre dig et sæde, og hvis du skulle blive den heldige vinder kan du se frem til masser af poker kombineret med et spændende natteliv og godt vejr på den smukke ø Malta.

€1150 pakker

Hvis du skulle vinde en af de mange pakker hos William Hill Poker kan du glæde dig over at alt er sørget for. Således vil både indskud til turneringen såvel som hotelophold og alt andet være dækket, så du skal bare se at få pakket kufferten og glæde dig til at vise dine evner frem når hundredevis af spillere står klar til at dyste mod hinanden i denne spændende turnering. Det er muligt at kvalificere sig uhørt billigt, så alle har mulighed for at komme med til Deepstack Open 2011 gennem William Hill Poker.

Kvalificer dig for €2

Satellitturneringerne hos William Hill Poker starter på €2, og derfor kan du vinde en pakke for under 20 kroner, og hvis du bare er en smule tålmodighed og har heldet på din side kunne en pakke blive din, så hvorfor ikke benytte denne glimrende chance for at komme udenlands og prøve ens evner af i en stor turnering.

Der er 2 pakker garanteret i hver Super satellit og det koster €80+€8 at være med. Tjek de mange muligheder for hvordan du vinder dit sæde og gør dig klar til en fantastisk rejse på en af de hotteste øer i hele Europa. Lav din konto hos bonusriders.dk og få maksimal bonus og super dansk support.