Kom med til VIP events med LuckyAce Poker

Det er som regel forbeholdt de kongelige og kendte at være VIP gæster. Hos LuckyAce Poker har alle pokerspillere mulighed for at blive VIP kunder, og hvis man opnår denne status er der mange fede oplevelser at se frem til. LuckyAce Poker gør nemlig en masse for at deres VIP kunder skal have så god en oplevelse som muligt, og det betyder at du vil blive inviteret med til koncerter, fodbold kampe og meget andet hvis du skulle opnå at blive VIP spiller.

Op til 36% i cash back

Du vil have mulighed for at optjene op til 36 % i cashback som VIP spiller, og udover det skal du selvfølgelig også med til en masse af de arrangementer som kun er forbeholdt disse spillere hos LuckyAce Poker. Nogle spillere vægter rakeback højt, mens andre synes det er federe at få nogle gode oplevelser ud af ens spil. Hvad enten du er til meget rakeback eller fede arrangementer så er LuckyAce Poker et rigtig godt valg da du vil få de omtalte fordele som ikke findes andre steder på internettet.

Suveræn instant bonus

For at give dig den bedste start mod at blive VIP spiller hos LuckyAce Poker vil du kunne få en sign-up bonus på op til $400 når du indskyder penge for første gang. 25 % af denne bonus vil blive udbetalt til din konto med det samme, og det betyder at med et indskud på $400 eller mere vil du have $100 ekstra på din konto så snart dit indskud er foretaget. Dette er en god måde at have lidt ekstra at spille for, og så kan du i øvrigt spille resten af din bonus fri løbende.

Besøg LuckyAce Poker og spil din vej til at blive VIP spiller og så kan du modtage op til 36 % i cashback og blive inviteret med til eksklusive VIP arrangementer!

Spil hos LuckyAce