Kvalificer dig gratis til Summer Million hos Party Poker

Der er nu mindre end en måned til at Party Poker afholder deres ubetinget største online turnering. Navnet er Summer Million, og som man kan fornemme af navnet er der intet mindre end $1.000.000 at spille om.

1 million i puljen

Med mindst en million dollars i præmiepuljen og en fantastisk struktur er dette en turnering man ganske enkelt ikke skal gå glip af. Som de fleste andre store turneringer koster det selvfølgelig også en del at være med. Nærmere betegnet $600+$40, men Party Poker giver dig chancen for at spille med uden det skal koste dig noget som helst!

Gratis kvalifikationsturneringer

Hver eneste dag kan du spille med i helt gratis satellit-freerolls som er for forskellige lande. Gennem disse kan du vinde adgang til en ugentlige finale hvor hele 10 sæder til den store million-turnering vil blive givet væk. Det er derfor muligt at spille med om mere end 5 million danske skattefrie kroner helt gratis, og det er nok næppe et tilbud du finder lignende andre steder på internettet.

Udbuddet af satellitturneringer til den store Summer Million er stort, så der er noget for enhver smag hvis man går med en lille tanke om at være med når det hele vil ske den 7. august online hos Party Poker. De mange muligheder for at spille gratis eller billigt med gør det ekstra interessant at prøve kræfter med denne enorme turnering.

Lyder Summer Million som en turnering du gerne vil være med i så prøv at spille med i en af de mange satellitturneringer og så kunne du også være klar når turneringen endelig skal afvikles.

Husk desuden Party Poker giver dig op til $500 i bonus hvis du bruger koden RIDE500 når du opretter dig. Du har desuden mulighed for at få op til 50 % i Party Poker rakeback gennem deres store VIP program, så gå ikke glip af dette tilbud!