Ladbrokes Poker med Bad Beat Jackpot

Hos Ladbrokes Poker kan du som flere forskellige andre udbydere også spille med i de store Bad Beat Jackpots hvor en tabende hånd kan gøre dig rig.

Bad Beat Jackpot

Ladbrokes Poker tilbyder et stort udvalg af specielle Bad Beat Jackpot borde hvor man kan vinde enorme mængder penge hvis man skulle blive særdeles uheldig og tabe en stor hånd. Disse Bad Beat borde er med til at øge spændingen og intensiteten ved at spille online poker, så hvis du er på udkig efter en jackpot der er noget mere attraktiv end at spille lotto kunne det være du skulle prøve disse borde hos Ladbrokes Poker.

De forskellige Bad Beat borde finder du i softwaren hos Ladbrokes Poker hvor de alle er markerede så du nemt og hurtigt kan finde vejen til den helt store præmie ved at spille på dine normale takster. Ved hver hånd der bliver delt et flop, vil ekstra $0.50 i rake gå til den store jackpot præmiepulje, så der er hele tiden spillere som bidrager til at du kunne blive den næste store vinder hos Ladbrokes Poker.

Spillere som ikke ved hvad en Bad Beat Jackpot er kan læse mere om det i denne Poker Ordbog.

Ladbrokes Poker bonus information

Nye spillere hos Ladbrokes Poker kan udover de spændende Bad Beat Jackpot borde også få sig en lækker bonus på op til 5.200 kroner når de laver deres første indskud. Denne bonus spilles nemt fri ved at optjene point for alt ens spil ved de ægte penge borde, og med det store udvalg som i mere end 10 år har kendetegnet Ladbrokes er der rig mulighed for at blive mere end 5000 kroner rigere på kort tid.

Frem til 1. juli har kunder som endnu ikke har oprettet sig hos Ladbrokes Poker endnu også mulighed for at få op til 50 % i ugentlig rakeback. Tjek de mange fede kampagner hos Ladbrokes Poker og så kunne du også vinde dit livs største gevinst i den store Bad Beat Jackpot.

Få bonus og spil Bad Beat Jackpot borde hos Ladbrokes Poker