Live betting eventyr til odds 14.269

tipico_butik_cypernDet der med at vente til kampene er startet med at placere sine spil, er ikke altid nogen dårlig idé. Det kan en tysk spillefugl skrive under på, efter han forleden spankulerede ind i en Tipico betting-butik i Hanau i Tyskland, og lavede en vild live betting-kupon med 10 kampe på.

Live betting betyder blot, at man spiller på et væddemål mens kampen er i gang. Oddset reguleres løbende som kampene skrider frem, baseret på spilfordeling, chancer, udvisninger osv. og følger man med, og har blik for spillets udvikling, er der gode penge at hente.

Alle 10 væddemål på tyskerens vilde kupon gik på hvilket hold, der ville score det næste mål i kampene. Tilsammen gav de 10 væddemål et odds på 14.269, men tysk lovgivning gør, at en spillebutik som Tipicos ikke må udbetale større præmier end maks €25.000. Derfor kunne han – efter tysk skat – ikke spille mere end €1.75 på sin kupon.

Det er han formentligt lidt ked af eftersom kuponen gik hjem, men det blev da til en gevinst på ca. 186.000 danske kroner.

Her er tyskerens vilde kupon:

Itagui FC – Deportivo Rionegro (scorer næste mål) [2] 3,80
(stilling på det tidspunkt: 0-1)

Fortaleza FC – Deportes Quindio (scorer næste mål) [2] 2,50
(stilling på det tidspunkt: 1-0)

Atletico Huila – Deportes Tolima (scorer næste mål) [1] 3,00
(stilling på det tidspunkt: 1-0)

Woking – Mansfield (scorer næste mål) [1] 2,50
(stilling på det tidspunkt: 0-1)

Corby – Guiseley (scorer næste mål) [1] 3,40
(stilling på det tidspunkt: 1-2)

Ashton Utd – Witton Albion (scorer næste mål) [1] 2,10
(stilling på det tidspunkt: 0-3)

FC Dundee – FC St Mirren (scorer næste mål) [1] 2,75
(stilling på det tidspunkt: 0-1)

Notts County – Leyton Orient (scorer næste mål) [2] 2,40
(stilling på det tidspunkt: 1-0)

Macclesfield Town – Lincoln City (scorer næste mål) [1] 1,70
(stilling på det tidspunkt: 0-1)

Bristol Rovers – Exeter City (scorer næste mål) [1] 2,50
(stilling på det tidspunkt: 1-0)

Tipico er muligvis en ukendt bookmaker i dine ører, men det er rent faktisk Tysklands største, når det kommer til antallet af spillebutikker på tværs af det store land i syd. Mere end 1000 butikker har Tipico i Tyskland, og bookmakeren er i øvrigt også aktiv i Danmark med en dansk licens fra Spillemyndigheden. Det betyder i første omgang, at Tipico kan udbyde spil til danskerne via internettet, men hvis planerne holder stik åbner Tipico også snart fysiske spillebutikker rundt omkring i København og andre store danske provinsbyer. Når den tid kommer får du chancen for at lave en vild livebetting kupon selv, men du behøver ikke vente så længe.

Du kan f.eks. gå ind på Tipico.dk og oprette en konto og spille med det samme. Udover de høje odds, får du også en lækker velkomstbonus på op til 1000 kr.

Læs alt om Tipico her på odds.dk >>