Loyalitetsturnering med stor value hos Poker Heaven

Poker Heaven er hver måned værter for en stor loyalitetsturnering hvor intet mindre end 100 sæder til deres store €50.000 garanterede Head Hunter turnering er på spil. Dette er en glimrende chance for at lade være med at betale indskuddet på €80+€5 og i stedet komme gratis med. Det eneste du skal gøre for at være med til den månedlige finale er at spille et antal raked hænder og så kan du tilmelde dig. Aldrig har det været nemmere at sikre sig en plads i den største ugentlige turnering hos Poker Heaven, så skynd dig at være med.

1000 hænder kræves

Det kræver 1000 raked hænder at få en plads i den månedlige finale. Dette er et overkommeligt antal for cashgame spillere, og siden man har en hel måned til at spille det krævede antal hænder må man sige at der er taget pænt hensyn til alle kunder. Med hele 100 sæder til den store turnering udgør finalen en værdi af €8500, og det må siges at være en flot loyalitet som Poker Heaven viser ved at være værter for denne turnering.

30 % rakeback

Kunne du tænke dig at få en rigtig god aftale hos Poker Heaven gives der desuden 30 % i fast rakeback til alle de spillere som formår at rake €100 eller mere i løbet af hver måned. Det betyder at hvis du f.eks. raker for €1000 vil €300 blive sat ind på din konto den første hverdag i måneden. Du kan desuden kombinere denne fine aftale med deres fornemme sign-up bonus på op til €1000. Der er derfor masser af værdi ved at spille hos Poker Heaven, så opret dig med det samme og så kan du både få bonus, rakeback og adgang til deres månedlige finale hvis du spiller mindst 1000 raked hænder.