Mobil betting

bet365_mobil_bettingÅh, denne favre nye verden. Alle render efterhånden rundt med smartphones i deres lommer, og adgang til det store internet er blot et greb i lommen væk. De fleste af os har efterhånden adgang til nettet via vores mobiltelefoner eller andre håndholdte enheder, og det betyder selvfølgelig også, at flere og flere hjemmesider på nettet bliver optimeret til at kunne vises på mobilen.

Mobil betting er også et voksende fænomen i Danmark, og det er der flere årsager til.

For det første er det altid rart, at kunne spille når som helst og hvor som helst. Med mobil betting er du ikke tvunget til at skulle ned i den lokale kiosk og aflevere en kupon før deadline, og du er heller ikke tvunget til at skulle sidde hjemme foran computeren, når du vil spille. Hvis du har adgang til nettet på din mobil, kan du spille fra bussen, fra arbejdet, fra svigermors køkken eller mens du sidder på stadion, og ser en kamp direkte – hvor fodbold er allersjovest.

 

Hvad kræver mobil betting?

Før du kan spille mobil betting er der dog nogle ting, der skal være på plads:

  1. Du skal have en konto hos en online bookmaker
    – den kan ikke oprettes fra en mobiltelefon, du SKAL bruge en computer
  2. Du skal have sat penge ind på kontoen, så du er klar til at spille

 

Du undgår NemID-problemer

Når du har styr på de to ting, er du klar til at spille fra mobilen, og her kommer det rigtigt smarte; mange af os er lidt trætte af NemID-helvedet, som kræver, at vi skal logge ind med vores NemID hver gang vi vil besøge et online spillested. Poker, casino eller betting – det er underordnet. NemID er den store gatekeeper. Og ofte er NemID nede og vi kan ikke få lov at logge ind i timevis. Det er slut nu, for hvis du spiller via mobilen, behøver du ikke logge ind med NemID. Alt du skal bruge er et brugernavn og et kodeord, og så er du inde på kontoen – klar til at spille.

Og spiludvalget fra mobilen er ligeså stort, som det du finder hvis du logger ind fra en almindelig computer. Ingen forskel. Du kan endda også spille live betting, hvis du glemte at få spillet inden kampen er startet, eller hvis du lurer noget i spillet, som gør at du er sikker på det ene hold vinder kampen. Live betting på mobilen… så bliver det ikke mere actionpacked.

En af de bookmakere, som har en rigtig god mobil betting-sektion er Bet365, som også er en af verdens største og førende bookmakere. Hvis du er seriøs med din betting, bør du ikke snyde dig selv for en konto hos Bet365.

>> Opret konto her og kom igang med mobil betting hos Bet365 <<