Mobil betting

bet365_mobil_bettingÅh, denne favre nye verden. Alle render efterhånden rundt med smartphones i deres lommer, og adgang til det store internet er blot et greb i lommen væk. De fleste af os har efterhånden adgang til nettet via vores mobiltelefoner eller andre håndholdte enheder, og det betyder selvfølgelig også, at flere og flere hjemmesider på nettet bliver optimeret til at kunne vises på mobilen.

Mobil betting er også et voksende fænomen i Danmark, og det er der flere årsager til.

For det første er det altid rart, at kunne spille når som helst og hvor som helst. Med mobil betting er du ikke tvunget til at skulle ned i den lokale kiosk og aflevere en kupon før deadline, og du er heller ikke tvunget til at skulle sidde hjemme foran computeren, når du vil spille. Hvis du har adgang til nettet på din mobil, kan du spille fra bussen, fra arbejdet, fra svigermors køkken eller mens du sidder på stadion, og ser en kamp direkte – hvor fodbold er allersjovest.

 

Hvad kræver mobil betting?

Før du kan spille mobil betting er der dog nogle ting, der skal være på plads:

  1. Du skal have en konto hos en online bookmaker
    – den kan ikke oprettes fra en mobiltelefon, du SKAL bruge en computer
  2. Du skal have sat penge ind på kontoen, så du er klar til at spille

 

Du undgår NemID-problemer

Når du har styr på de to ting, er du klar til at spille fra mobilen, og her kommer det rigtigt smarte; mange af os er lidt trætte af NemID-helvedet, som kræver, at vi skal logge ind med vores NemID hver gang vi vil besøge et online spillested. Poker, casino eller betting – det er underordnet. NemID er den store gatekeeper. Og ofte er NemID nede og vi kan ikke få lov at logge ind i timevis. Det er slut nu, for hvis du spiller via mobilen, behøver du ikke logge ind med NemID. Alt du skal bruge er et brugernavn og et kodeord, og så er du inde på kontoen – klar til at spille.

Og spiludvalget fra mobilen er ligeså stort, som det du finder hvis du logger ind fra en almindelig computer. Ingen forskel. Du kan endda også spille live betting, hvis du glemte at få spillet inden kampen er startet, eller hvis du lurer noget i spillet, som gør at du er sikker på det ene hold vinder kampen. Live betting på mobilen… så bliver det ikke mere actionpacked.

En af de bookmakere, som har en rigtig god mobil betting-sektion er Bet365, som også er en af verdens største og førende bookmakere. Hvis du er seriøs med din betting, bør du ikke snyde dig selv for en konto hos Bet365.

>> Opret konto her og kom igang med mobil betting hos Bet365 <<

Fordele og ulemper ved mobil betting

Statistikkerne viser, at flere og flere spillere vælger at foretage deres væddemål direkte fra mobiltelefonen, i stedet for, at de skal til at finde computeren frem.

Mobil betting er dermed blevet en langt større del af hverdagen, og det skyldes, at vores telefoner er blevet små minicomputere, der stort set kan det hele.

Det er dog ikke udelukkende mobilens skyld, at vi i dag placerer langt flere væddemål fra smartphonen, det skyldes naturligvis også, at bookmakerne er nået længere i deres udvikling af de redskaber, som man benytter sig af.

Det er nemlig lettere end nogensinde før placere et væddemål fra sin mobiltelefon, og det bliver kun endnu lettere med tiden.

Nedenfor vil vi kigge på fordele og ulemper ved at oddse fra mobiltelefonen.

NemID: I 2012 var vendepunktet for, hvor mange der begyndte at spille fra deres mobiltelefoner. Her kom den nye spillelovgivning frem, og den betød således også, at man nu fra computeren skulle benytte sig af NemID hver gang man ville logge på.

Det var en besværlig proces, men denne proces kunne man slippe uden om, ved at spille fra sin mobiltelefon. Det kan man stadig i dag, og det er der rigtig mange der gør.

På farten: Er du af sted med dine venner, sidder du i toget eller er du bare ikke i nærheden af en computer, så er mobilen igen din bedste ven. Her vil du nemlig kunne placere væddemål, selvom du ikke har din computer med dig.

Dette benyttes især af rigtig mange, når de er på sportsbar eller sidder og ser sport med vennerne, hvor de ikke har en computer tilgængelig.

Specielle bonusser: Bookmakerne vil gerne have, at du lære at spille fra din mobiltelefon, og derfor laver de ofte målrettede bonusser og tilbud mod mobilerne.

Du kan derfor ofte opleve, at du ved at spille fra din telefon vil få nogle unikke tilbud, som du ikke kunne få fra din computer.

Ulemper ved at bette fra din telefon

Der er naturligvis ikke kun fordele ved at spille fra telefonen, ellers ville ingen benytte sig af at spille på computeren.

Det går langsommere: Når du skal placere et væddemål fra din telefon, så går hele processen langsommere. Det er alt andet lige lettere at navigere rundt på en computer, og selvom mobilerne i dag er hurtige, så tænker de ikke ligeså hurtigt som computeren.

Når du skal ind og finde et live spil, vil du derfor hurtigere kunne gøre dette via computeren, og du vil generelt også have et bedre overblik over de muligheder du har, da skærmen fylder mere.

Skal du spille fra din mobiltelefon, er det altid godt på forhånd at vide, hvad du gerne vil spille på, da det ellers kan være lidt svært at finde rundt.

Strøm: Mobiltelefonerne er blevet bedre til at holde strøm, men det ændrer ikke på, at de stadig kan løbe helt tør. Der er ikke noget værre end, at hvis du er ude en aften, har drømmespillet klart, og så dør telefonen for strøm.

Her vil du altså ikke bare have mulighed for hurtigt at starte den op igen, og dermed kunne placere dit væddemål. Computeren dør ikke for strøm, især ikke hvis det er en stationær, og derfor vil du altid kunne sætte dit væddemål.