Mulighed for store bonusser hos Party Poker

Party Poker har altid været kendt for at være et rigtig godt sted at spille online poker, og deres store bonusser en af disse grunde. Her kan man nemlig både få en bonus når man tilmelder sig og indbetaler penge til ens konto, og via deres VIP program er det muligt at få op til 50 % i effektiv rakeback ved at indkøbe bonusser for optjente point. Det er derfor særdeles gennemskueligt og indbringende at være kunde hos Party Poker, og det er kun din egen aktivitet ved bordene der bestemmer hvor høj en belønning du kan få.

Kontanter og en bonus

Ved langt de fleste bonusser som man kan købe hos Party Poker følger der både et kontant beløb med oven i hatten foruden den bonus man har valgt. Derfor vil du have ekstra penge på din konto lige så snart at du har optjent det krævede antal point og har købt bonussen, og derfor har du en ekstra sund kapital til at spille for. Den højeste bonus man kan få koster 300.000 point og hvis du vælger denne vil du få $50.000 i kontanter samt en bonus på $75.000 overført til din konto.

Velkomstbonus på op til $500

Hvis du godt kunne tænke dig at være et skridt foran dine modstandere når du skal starte hos Party Poker skal du indtaste koden RIDE500 når du opretter dig. Denne kode vil nemlig udløse den højest mulige bonus som er en 100 % bonus på op til $500. Din bonus bliver udløst i 10 portioner hvilket gør det ekstra sjovt at være kunde hos Party Poker. Det betyder nemlig at du hurtigere vil have flere penge på din konto, end hvis du skulle spille hele bonussen fri før at du fik penge udbetalt.

Få bonusser hos Party Poker