Ny og stor EUR 25000 turnering hos Unibet Poker

Der sker store ting hos Unibet Poker i disse dage. Fra kort tid siden valgte ejerne bag siden at forbedre deres fremragende loyalitetsbonus, og der er også kommet endnu flere gigantiske turneringer hos Unibet Poker. Hver tredje måned vil der blive spillet en vanvittig €500.000 garanteret turnering. Denne turnering forventes at blive en af de mest populære turneringer overhovedet, så det skal blive særdeles spændende at se hvor mange spillere vælger at spille med i denne enormt store turnering. Det er dog ikke kun for de tungeste spillere at der er gode nyheder.

Ny turnering

Unibet Poker har nemlig også åbnet op for en ny søndagsturnering der giver deltagerne minimum €25.000 at spille om. Turneringen har et indskud på €190+€10 og alle deltagere vil nyde godt af en meget spillervenlig struktur og masser af chips. Denne spændende €25.000 garanterede turnering vil blive spillet som Freezeout, og alle deltagere vil starte med 5.000 i chips og hvert niveau varer 15 minutter. Med så god en struktur er man sikret masser af poker og særdeles mange penge at spille om.

Der findes desuden masser af gode muligheder for at kvalificere sig, og da Unibet Poker holder satellitturneringer døgnet rundt er det næsten synd at gå glip af denne søndagsturnering. Denne turnering vil være en ny og fast søndagsturnering som du kan skrive ind i dit ugentlige program for store turneringer.

Udover disse store turneringer tilbyder Unibet Poker også en spændende daglig turnering med hele €30.000 i garanteret præmiepulje. Indskuddet i denne turnering lyder på blot €30+€3 og det kan stærkt anbefales at kigge nærmere på det store udvalg som man kun finder hos Unibet Poker.

Køb dig ind eller kvalificer dig

Køb dig direkte ind i den store €25.000 turnering eller kvalificer dig billigt døgnet rundt hos Unibet Poker. Få op til €1.000 i bonus når du opretter dig som kunde.

Spil med i turneringen her!