Om

Det er altid rart at komme af med sine tanker om poker og alle de mange ting der berører ens udvikling omkring pokerspillet. BPRV er min personlige blog om poker og omhandler de daglige kampe på den virtuelle filt . De fleste har sikkert selv oplevet, hvordan online poker hurtigt bliver stressende og ikke kan hænge sammen, som man ønskede eller planlagde. Derfor er det vigtigt at reflektere over ens spil således at der er en udvikling.

En af mine gode venner foreslog mig derfor at oprette denne blog, da han havde haft stor glæde af at skrive om sine egne problemer og frustationer med poker. Sidenhen har jeg har selv fundet at det kan være et fantastisk værktøj til at fokusere og få tingene i perspektiv.

Jeg må selvfølgelig indrømme, at det ikke altid bliver til et indlæg hver dag og langt fra så ofte som ønsket. Alligevel nyder jeg meget, at skrive et indlæg indimellem, når tiden er der. De fleste vil finde, at jeg skriver om lidt af hvert og mange forskellige emner. Du vil således både kunne finde indlæg omkring teori, strategi og nyheder her på bloggen.

Håber du vil nyde min blog, så meget som jeg gør, og finder BPRV interessant at læse. Har du forslag eller kommentarer til mine indlæg, kan du altid skrive til mig eller kommenterer de enkelte indlæg. Jeg elsker en god debat og hører gerne fra dig.