Opbyg din poker bankroll hos Party Poker

Party Poker hjælper alle nye pokerspillere på vej, med Party Poker bankroll builder, til en værdi af $30.000. Spil med hos Party Poker, og vind din del af hele $30.000 i Party Poker Bankroll Builder kampagnen.

Gør det nemt at opbygge en bankroll

Party Poker bonus er en af grundede til at dette pokersite er godt sted at starte sin online poker karriere. Ydermere er de et af verdens største pokerrum, og har altid masser af action døgnet rundt. Uanset om man er nybegynder eller erfaren pokerspiller, kan man altid finde et pokerspil hos Party Poker der passer ens kompetencer og bankroll.

Pokerrummet er kendt for at gøre særligt meget ud af at få helt nye online pokerspillere godt i gang, med deres pokerkarriere. Party Poker har blandt et godt tilbud til deres nye spillere, hvor man helt gratis kan opbygge sig en poker bankroll fra bunden, uden at man skal have penge op af lommen. Dog skal der laves et indskud før man kan deltage i de mange gratis turneringer som pokersiden afholder.

Party Poker giver dig mere end 100 chancer for at vinde store penge præmier og deltage gratis i en række online poker freerolls, med en samlet værdi på $30.000. Nye spillere får 60 dage til at bygge en stor poker bankroll, efter de har lavet deres første indskud.
Dette via Party Pokers bankroll builder kampagne. Det er altså en helt unik og eksklusiv chance Party Poker giver nye kunder til at vise hvad de kan ved pokerbordene uden at skulle investere penge for at deltage i disse turneringer og samtidigt får man altså mulighed for at vinde en masse dejlige penge.

3 daglige freerolls

Party Poker byder på hele 3 daglige poker freerolls med en præmie pulje på $100. Udover at vinde penge, kan du også vinde adgang til en endnu større gratis Party Poker freeroll. Top 50 fra hver $100 freeroll, vinder nemlig adgang til en ugentlig $2.500 party poker freeroll. Ender man i top 200 i Party Pokers $2.500 bankroll builder freeroll, vil man udover den kontante præmie fra denne turnering også vinde adgang til en månedlig bankroll builder freeroll, med gigantiske $10.000 i garanteret præmiepulje.

Kunne du tænke dig at, deltage i Party Pokers imponerende bankroll builder kampagne, kan du lave en Party Poker konto her, og oveni hatten få en saftig Party Poker bonus, på 100 % op til $500.

Spil på Party Poker