Oplev fordelene ved at blive VIP spiller hos PokerStars

PokerStars har et gigantisk VIP program der giver alle kunder hos PokerStars mulighed for at modtage store månedlige fordele. Udover det fremragende VIP program som kan give mere end 60 % af din rake tilbage kan PokerStars også tilbyde verdens mest action prægede pokerside i og med at de er den største udbyder af poker på internettet.

Vanvittigt mange modstandere

Til tider er helt op til 150.000 spillere fra hele verden logget ind på PokerStars og giver alle spillere mulighed for at finde et spil der passer lige netop til dem. Foruden den store trafik i både cash games og STT turneringer kan PokerStars byde dig velkommen til verdens største online turneringer. Hver søndag samles tusindvis af spillere til det store brag i den store Sunday Million turnering. Mindst $1.500.000 står på højkant for et indskud på $200+$16 og for nylig blev flere af de øvrige turneringer blot endnu større.

Det er ikke alle der har råd til at betale $200+$16 for at spille med i den store Sunday Million turnering, og derfor har PokerStars nu valgt at garantere enorme $1.000.000 i deres store Sunday Storm turnering. Indskuddet er på blot $10+$1 og dermed er PokerStars det bedste valg hvis du både leder efter store turnering eller masser af cash games.

Som VIP spiller hos Pokerstars kan du se frem til store freeroll turneringer, månedlige bonusser og masser af spændende fordele. VIP Programmet hos PokerStars er formentlig det bedste af sin art når det drejer sig om online poker, og derfor kan det også varmt anbefales at oprette sig som spiller hos verdens klart største pokersite.

Brug koden PSP7824

Ved at benytte koden PSP7824 når du registrerer din konto hos PokerStars vil du kunne modtage en 100 % sign-up bonus på op til $600. Spil poker hos verdens største pokersite og bliv VIP spiller ganske gratis i dag.

Bliv VIP spiller her!