Phil Ivey stikker snuden frem i Los Angeles

Det er ikke meget man har hørt til Phil Ivey efter at skandalen hos Full Tilt Poker for alvor tog fart sidste år. Superstjernen der af mange vurderes som verdens bedste spiller, har nemlig været under en sand mediestorm hvor beskyldninger om ulovlige overførsler, gæld og meget andet er blevet fremlagt for offentligheden. Noget tyder dog på at Phil Ivey ikke lader den kedelig sag påvirke hans trang til poker, og således var han at finde ved en APPT turnering i Macau sidste år. Nu er han også dukket op til en stor turnering i Los Angeles, og det er sammen med flere prominente navne.

Store profiler

Phil Ivey har lige nu i Los Angeles selskab af flere store profiler. Navne som Barry Greenstein, Carlos Mortensen, Jonathan Duhamel og Daniel Negreanu er nemlig alle dukket op i den store by for at spille med i Los Angeles Poker Classic Main Event. Turneringen har et indskud på $10.000, og har således formået at tiltrække flere af de helt tunge herrer. Daniel Negreanu er dog fortid i turneringen hvor hans to esser rendte ind i et flush draw der knækkede den gæve canadier.

Forholder sig passivt til anklager

Med de hårde anklager som er blevet fremsat imod Ivey har stjernen dog valgt at være forholdsvis passiv. Efter hans udtalelse om at stævne Full Tilt Poker har han nemlig ikke ønsket at udtale sig i den verserende sag om den store udbyder, og det er endnu uvist hvornår der sker noget nyt.

Savner du Full Tilt Poker, kunne du eventuelt tage en tur forbi PokerStars og nyde deres gigantiske udvalg i stedet. Udbyderen er nu også blevet skattefri i forhold til den danske lovgivning, hvilket er et yderligere incitament for at vælge netop PokerStars. Registrer dig nu med koden PSP7824 og få op til $600 i bonus hos verdens største pokerside.

Besøg PokerStars