PNN: Liv Boeree – 2013 mit værste år nogensinde

LivBoeree-580x319Liv Boeree pynter gevaldigt på den den internationale pokerscene, men udover sit kønne ansigt, var det ikke meget hun bidragede med i 2013, hvor det turneringsmæssigt blev til den ene skuffelse efter den anden. I en ny blog tager hun et tilbageblik på året.

“Det var med længder mit værste pokerår nogensinde. Jeg cashede ikke i seks måneder i træk, selvom jeg ikke spillede så mange liveturnering, så var det et chok og et wake-up call, så jeg valgte at mødes med en og søge råd. Efter vi havde sludret, fortalte han mig, at jeg havde utroligt høje forventninger til mig selv, og jeg føler, at jeg har pres fra mange sider, selvom det faktisk ikke er tilfældet.”

“Det var en ret skarp observation. Engang imellem føler jeg, at jeg skal præstere på et bestemt niveau fordi jeg er Team Pro. Og sidste år stak variansen så sit hovede frem. Jeg ved, at ingen putter mere pres på mig, end mig selv. Én ting, jeg har lært på det seneste, er at forblive optimistisk. Fortsæt med at arbejde hårdt og at sætte dig mål, men læg ikke for hårdt tryk på dig selv, for det vil afgjort trække dig ned.”

I det nye år har Liv Boeree kastet sig over mindfullness og yoga i bestræbelserne på at opnå større indre ro, og tilsyneladende har det haft en stor effekt.

“Jeg havde et dybt run i PCA Main Event. Bagefter blev jeg 2’er i UKIPT Edinburgh, og jeg har lige sluttet Aussie Millions på en 28.plads. Det har været noget af en måned og en vidunderlig begyndelse på 2014.

Læs flere artikler om Liv Boeree på PNN.dk