PokerStars

pokerstars-spades-580x320

PokerStars er verdens største pokersite. Flere hundredtusinder spillere er online døgnet rundt. Få action ved pokerbordet, når du har tid og lyst – her er der sjældent mere end få sekunders ventetid mellem turneringerne.

Kom i gang med $600 PokerStars bonus fra Dag 1 – læs mere om det herunder eller hos PokerStars.dk.

PokerStars bonus og kampagnekode

Har du endnu ikke en konto hos verdens absolut største pokerrum så vil du vil oprettelse og benyttelse af PokerStars kampagnekode PSP7824 modtage en PokerStars bonus på op til $600. De 3 første gange du indsætter et beløb gives der dobbelt op i bonuspenge. Som altid skal bonus beløb hos pokerrum frispilles.

Hos PokerStars er det mere end enkelt at frispille sin bonus. Ikke nok med at kravene for frispilning er lettet så udbetales PokerStars bonus i små portioner og der er 6 måneder til at frispille så meget som muligt. En drøm af en bonus for enhver hobbyspiller og samtidigt er PokerStars ligeledes en drøm for alle mere seriøse spillere da der som nævnt ikke findes andre pokerrum med samme aktivitetsniveau som PokerStars.

Pokerstars har største udvalg af pokerspil

Det største udvalg af online pokerspil, findes helt klart hos verdens største online pokerrum PokerStars. Altid et massivt antal online turneringer døgnet rundt og derudover har PokerStars et utal af muligheder for spillerne når det handler om cashgame.

Du kan ikke finde et bredere udvalg af online pokerspil, end når du kigger lobbyen igennem hos PokerStars. Der er altid masser af action ved cashgame bordene, og mindst ligeså meget trafik ved Sit & Go og Multi Table Turneringerne. Uanset om du er highroller, lettere øvet eller om du er helt grøn i pokerspillet så vil der med garanti altid være et spil der passer lige til dig, og til din pokerøkonomi.

Med mere end 100.000 spillere koblet på pokerrummet hver aften så er der uanede muligheder for at spille på de indsatser som den enkelte spiller ønsker at spille på. Pokerspillere som ynder at spille flere borde på en gang har rigt med mulighed for dette da Pokerstars ganske enkelt er det pokerrum med massivt flest borde i gang på de forskellige indsatser. Faktum er at intet andet online Pokerrum når PokerStars til sokkeholderne.

Kvalifikation til live turneringer

Du kan faktisk heller ikke finde et online pokerrum, der har et større udvalg af online satellitter til de store live pokerturneringer såsom European Poker Tour (EPT), World Series of Poker (WSOP) og mange andre. Det er bare om at besøge PokerStars for at se hvilke kvalifikationsturneringer de har for øjeblikket, da der dagligt tilbydes satellitter til turneringer som afholdes rundt omkring i verden.

Kvalifikation til online turneringer

Du kan selvfølgelig også vælge at benytte dig af PokerStars formidable satellit program til at kvalificere dig til alle deres store online turneringer, hvor du kan komme til at spille med om de største garanterede pengepræmier overhovedet på markedet i dag. Dette uden at du behøver at skal have den helt store pengepung op af lommen. Du kan nemlig både kvalificere dig for mindre kontante indskud, men ofte kan du også kvalificere dig helt gratis. Har du samlet nogle FPPs sammen over tid kan du købe dig ind i satellitterne for disse points.

PokerStars FPP points: StarsCoins

FPP points optjenes hver gang der spilles poker på PokerStars. Spil på cashborde og i turneringer af enhver form giver points. Points kan hos PokerStars bruges til såvel at købe sig ind i turneringer for men kan også veksles til kontanter og bruges til at købe Stellar reward poker bonusser med.

FPP Point skiftede i 2016 navn til StarsCoins, men der er tale om én og samme ting.

Alt i alt er loyalitetsprogrammet noget som giver et væld af muligheder for trofaste spillere og over tid bliver antallet af bonuspenge som bliver udbetalt en anseelig sum.

Der er kort og godt alt hvad du har brug for hos PokerStars. Om du er til de saftige cashgame borde, eller du er til de store Multi Table turneringer, hvor der kan vindes mega pengepræmier så bør du helt sikkert oprette dig som kunde hos PokerStars som er pokerrummet med langt de fleste muligheder og de største promotions.

pokerstars-black-580x320