PokerStars inviterer til Sunday Kickoff

Det er næsten umuligt at komme udenom PokerStars hvis man interesser sig for at spille poker online, og der er mange gode grunde til at de danske spillere hver uge sidder klar ved den virtuelle filt og forsøger at jagte de store drømme.

PokerStars er nemlig hver uge vært for de absolut største online turneringer, og det er blandt andet Sunday Million og Sunday Warm-Up der tiltrækker de store felter. Indtil videre har op til flere danskere taget sig af sejren i disse fantastisk store turneringer, og hvem ved, måske kunne du bliver din næste i rækken.

8 faste turneringer hver søndag

PokerStars er dog godt klar over at chancen for at vinde en stor turnering er forholdsvis lille. Kortene skal gå ens vej, og der er mange ting der spiller ind før en sejr kan blive en realitet, og derfor vil der hver søndag være hele 8 faste turneringer på programmet. Fælles for dem alle er at de har en stor garanteret præmiepulje som du kan vinde en del af, og siden at så mange mennesker spiller hos PokerStars kan du forvente at indskuddene er markant lavere end de ville være hos langt mindre udbydere.

Sunday Kickoff

En af de turneringer der er særligt interessante er den store Sunday Kickoff turnering som har hele $75.000 i garanteret præmiepulje. Turneringen byder på en super blød struktur der er en fordel for alle deltagere, og med $100+$9 i indskud er det en turnering som mange har råd til at være med i. Der er dog også spillere som finder indskuddet for stort til deres bankroll, og derfor vil PokerStars gerne sende dig billigt med til den store turnering gennem en af deres uhyrligt mange satellitturneringer.

Prøv kræfter med denne spændende turnering hver søndag 18.00 dansk tid og gå efter guldet hos PokerStars hver uge!