Ryanair i samarbejde med 888 Poker

Det er ikke mange gange at man har kunnet forbinde flyselskabet Ryanair med hverken poker eller gambling på internettet, men det ser nu ud til at blive realiteten fremover. Det irske selskab har nemlig valgt at indgå partnerskab med 888. Helt konkret betyder det at alle kunder hos Ryanair vil blive tilbudt gambling inden for både casino, poker og sportsbetting i fremtiden. Ideen er en helt ny af sin slags, og den kan faktisk godt formodes at være ret interessant. Ryanair har nemlig mere end 500 millioner unikke besøgende på deres hjemmeside hver måned, og man må således forvente at potentialet for nye kunder er til stede.

Der arbejdes på højtryk

Teknikere og udviklere hos 888 er lige nu i fuld gang med at gøre de nye produkter hos Ryanair klar, og det vides således ikke endnu hvornår at det hele bliver lanceret. Det skal dog blive meget spændende at se hvordan kunderne vil tage imod dette nye tiltag, og Ryanair har allerede meddelt at de vil sponsorere op til flere gavekort i forskellige turneringer når først det hele kører på skinner. Det skal således blive spændende at se hvordan markedet tager imod denne helt nye ide.

888 er snart klar til danskerne

For øjeblikket er det desværre ikke muligt at spille hos 888. Det skyldes at de har haft et par mindre tekniske problemer i forhold til den nye licens som alle sider i Danmark skal eje. Der kan derfor godt gå lidt tid før at 888 igen er klar til at udbyde deres populære produkter, og man må således blot væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Indtil da kunne du eventuelt tage en tur forbi Betfair Poker og oprette en konto. De har nemlig fået en dansk licens, og der er op til $2500 i bonus for nye spillere at hente.

Opret dig hos Betfair