Scor op til USD 500 i skattefri Party Poker bonus

Alle og enhver der er fyldt 18 år, kan åbne en gratis Party Poker konto. Samtidig med, at de kan få helt op til $500 i skattefri Party Poker bonus.

Brug en bonuskode

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er nu god nok. Party Poker vil så frygteligt gerne have, at du spiller online poker hos netop dem. Derfor har de besluttet, at de vil give helt op til $500 til alle dem der laver en gratis pokerkonto hos dem. Når man bruger bonuskoden RIDE500 hvor der bliver bedt op en Party Poker bonuskode vil man være helt sikker på at man får det bedst mulige bonustilbud som my kunde. Når du har gjort dette, er der kun tilbage at lave din første indbetaling, så du kan komme til at spille online poker for ægte penge.

Første indskud fordobles

I forbindelse med din første indbetaling, vil Party Poker fordoble dit indskud med 100 % op til $500. Pengene du får i bonus fra Party Poker vil ikke blive udbetalt til dig med det samme. Dette sker i takt med at du lever op til bonuskravene som Party Poker kræver du skal. Det er nogle helt og aldeles rimelige bonuskrav som de stiller og som langt de fleste pokerspillere vil kunne leve op til uden problemer.

Læs Party Poker review

Det er lige gyldigt om man er en gammel og erfaren pokerspiller, eller det er første gang man spille poker. Kravene er nemlig lavet sådan, at alle har det lige nemt ved at spille bonussen fri. I forhold til hvor meget og hvor lidt man spiller, og hvor højt og hvor lavt man spiller.

Din skattefrie bonus bliver nemlig udbetalt i 10 lige store rater uanset hvor stor din pokerbonus den er. Man skal huske at man har hele 60 dage til, at opfylde bonuskravene inden bonussen udløber og man risikerer, at miste resten af sin bonus. Heldigvis vil du aldrig kunne miste mere af din bonus end du mangler at frispille i og med at som omtalt udbetales mindre beløb i en lind strøm.

Man skal optjene 6 gange så mange party point, som man skal have i bonus. Det vil sige, at hvis du går efter fuld bonus på $500, skal du optjene 3.000 party point indenfor de første 60 dage du spiller hos Party Poker.

Bliv kunde og få bonus her!