Spil med i Grand Prix USD 40000 garanteret turnering hos Betsafe Poker

Hver eneste uge vælger tusindvis af pokerspillere at spille poker hos Betsafe Poker. Med et væld af spændende turneringer og et uhørt højt antal cash games døgnet rundt er Betsafe Poker det oplagte valg for spillere, der sætter stor pris på masser af action.

Stort udvalg hos Betsafe Poker

Udover det store udvalg af online poker er Betsafe Poker også en af de udbydere på internettet, der giver mest tilbage til deres spillere hver måned. Nye kunder kan udover en valgfri sign-up bonus også blive en del af det store VIP program helt gratis. Derudover kører Betsafe Poker helt eksklusivt med en lang række store rake races, som kun er for kunder hos Betsafe Poker. Dermed læner Betsafe Poker sig op af at være det oplagte valg for danske pokerspillere.

Hver lørdag inviterer Betsafe Poker til en fantastisk pokerturnering. Den store turnering hedder Grand Prix og har hele $40.000 i garanteret præmiepulje. Turneringen er blandt de mest populære på det store OnGame netværk, og for så lidt som $5+$0,4 kan du komme med til den store turnering. Starten lyder 20.00 hver lørdag, og det er bare med at få sikret sig en billet til denne helt fantastiske turnering.

Bonus og VIP program

Nye kunder hos Betsafe Poker kan selv bestemme hvilken sign-up bonus de kunne tænke sig. Fra $25 og helt op til $2.000 i bonus kan man få hos Betsafe Poker, og udover de fremragende sign-up bonusser kan du med fordel også blive en del af det store VIP program.

VIP programmet kan give dig op til 40 % i indirekte rakeback hver måned, og med op til 40 % i rakeback og de mange promoveringer hos Betsafe Poker er det bare med at få oprettet sig som kunde i dag og tage del i de mange fremragende tilbud.

Opret en Betsafe Poker konto!