Spil med i turneringer uden rake hos Party Poker

Som en ny feature har Party Poker valgt at lancere rake-frie turneringer i en begrænset periode. Disse turneringer koster intet gebyr at være med i, og det betyder at du kan spare mange penge på at spille med om de store præmiepuljer som hver dag er på spil hos Party Poker.

MTTs uden gebyr

Ingen andre pokersider tilbyder turneringer uden gebyrer hvor du spiller med om rigtige penge, så du er nød til at starte med at spille hos Party Poker hvis du også gerne vil spare en masse penge.

Du kan som spiller hos Party Poker spare op til $50 bare på at spille med i en enkelt turnering, og det er jo ikke ligefrem småpenge. For at give alle spillere mulighed for at prøve en turnering uden rake har Party Poker valgt at dele det hele op i et bredt udvalg af turneringer så alle får en rimelig chance.

Begrænset periode

Dette tilbud kører kun i en begrænset periode og derfor kan det være klogt at oprette en konto hos Party Poker inden denne kampagne er slut. Man kan også med ro i sjælen sige at der er gode grunde til at begynde hos Party Poker. Du kan nemlig få både en stor sign-up bonus, adgang til en $1500 velkomst-freeroll samt op til 50 % i rakeback via deres VIP program.

Party Poker er et ideelt sted at spille for alle. Masser af fede turneringer, særdeles høj aktivitet på cash game bordene og et væld af Sit N Go muligheder gør denne side særdeles fordelagtig.

Skynd dig at komme med til en af de mange rake-frie turneringer hos Party Poker og så kan du også spille en $500 bonus fri på samme tid ved at bruge koden RIDE500 under oprettelse.

Spil hos Party Poker