Spil på Vild Med Dans

vild-med-dansHvis der virkelig er noget, der kan klistre danskerne fast til TV-skærmene fredag aften, er det TV2s Vild med Dans.

Her dyster kendte danskere hver fredag aften om publikums gunst sammen med en professionel dansepartner. De fleste danskere, der ser programmet, har en eller flere favoritter, hvad end det måtte være på grund af dansernes evner eller mere som resultat af folkets kærlighed, som vi så det med Allan Simonsen for få år tilbage.

I den forbindelse har du nu mulighed for at gøre din fredag aften lidt ekstra spændende. Danske Spil tilbyder nemlig, at du kan spille på Vild med Dans-vinderen, således du uge for uge kan sidde og krydse fingre for, at din favorit går hele vejen!

 

Har du luret dette års vinder?

Hvert eneste år viser det sig allerede fra dag 1, at der er nogle dansere, der har en vis portion rytme i kroppen, mens der er andre, der aldrig burde have snøret danseskoene.

I de første uger ser man således tydeligt, at der er nogle, der har potentiale til at gå hele vejen.

Hvis du derfor har lidt sans for dans, eller bare en god mavefornemmelse generelt, kan det måske være, at du kan vinde lidt ekstra penge ved at spille på årets Vild med Dans-vinder.

Oddsene varierer i høj grad fra dansepar til dansepar hos Danske Spil, men på de fleste dansepar er der mulighed for at vinde en gevinst på det dobbelte af ens indsats eller mere endnu.

Du kan som regel finde de bedste odds på Vild Med Dans på odds-portaler som odds.dk, hvor der ofte er odds-optakter op til fredagens danseshow på TV2.

 

Vælg jeres egen favorit

Hvis I derfor har behov for lidt ekstra spænding hjemme i sofaen, så kan I med fordel lægge vejen forbi Danske Spil på jeres computer, tablet eller mobil, hvor I hver især kan sætte et større eller mindre beløb på jeres favorit. Det vil utvivlsomt gøre programmet ekstra spændende, mens I sidder og hepper på hver jeres favoritdanser.