Spil skattefri poker hos Classic Poker

Classic Poker er på alle måder en enestående udbyder af online poker. Som Danmarks ældste skattefri pokerside er Classic Poker det oplagte valg til danske spillere der vil være sikre på at deres gevinster er fritaget fra at skulle betales skat af. Udover at dine gevinster og eventuel bonus eller rakeback er helt skattefri hos Classic Poker, kan du også være sikker på at dine indestående aktiver er i gode hænder hos Classic Poker. Classic Poker hører til på Malta som er det sted i Europa hvor der er de strengeste krav for at drive online spille-virksomhed. Derfor bliver alle firmaer på Malta også jævnligt tjekket for eventuelle fejl, og det er din garanti for sikkert og skattefrit poker på internettet.

Helt skattefrit

Siden tidernes morgen har Classic Poker været ejet af Henrik Witt der også selv er succesfuld pokerspiller gennem mange år. Med en filosofi om at spillerne kommer i første række, og man altid skal tale spillernes sag, er Classic Poker blevet et af de mest succesfulde pokersites i Europa der henvender sig til danske pokerspillere. Derudover kan det nævnes at du kan kontakte support døgnet rundt med eventuelle spørgsmål samt uoverensstemmelser. Du vil modtage personlig dansk support 18 timer i døgnet, hvilket gør Classic Poker det bedste valg hvis man er dansk pokerspiller.

Med de mange specielle fordele er Classic Poker et godt sted at spille poker. Du kan altid være sikker på at du er i trygge hænder, og at dine gevinster også er det. På trods af disse tilbud får du som ny spiller hos Classic Poker også en gavmild sign-up bonus: Lav dit første indskud hos Classic Poker i dag og få helt op til €1.000 i sign-up bonus. Bonussen er på hele 200 % af dit indskud, hvilket betyder at hvis du sætter €200 ind vil du få €400 i bonus. Din bonus bliver udbetalt i rater af €10 for hver 200 optjente spiller-point, hvilket gør at du kan spille din bonus fri i det tempo du selv bestemmer.

Spil hos Classic Poker nu

Spil skattefri poker hos Danmarks ældste skattefrie pokerside og tag del i de mange tilbud i dag!