Store turneringer til nye spillere hos Ladbrokes Poker

Hvis du leder efter et nyt sted at spille online poker kunne det meget vel være at du skulle tage et smut forbi Ladbrokes Poker. Som et nyt og forbedret tilbud kan du nemlig spille med i op til 6 eksklusive turneringer som kun er for nye spillere der indbetaler penge. Det betyder at du for et minimumsindskud nu kan få vanvittigt meget ud af dit spil, og så er der mindst €1500 på spil i helt gratis turneringer. Der bliver nemlig afholdt en €500 freeroll for nye kunder hver onsdag, og du har mulighed for at deltage i hele 3 af disse.

Turnering med €500 added

Som en ekstra gestus fra folkene bag Ladbrokes Poker, vil der hver onsdag også blive spillet en €500 Added turnering som kun koster €1+€0.10 at deltage i. Med så stor en added præmiepulje er der virkelig smæk for skillingen i denne turnering, og som i de store freerolls er der mulighed for at deltage i op til 3 af dem efter du har lavet din første indbetaling til din konto hos Ladbrokes Poker. Der derfor masser af gode grunde til at komme i gang, og som et ekstra godt tilbud kan du nu også både få bonus og rakeback på samme tid.

Bonus og rakeback

Når dit første indskud er lavet skal du ud og indtjene Player Points som bliver krediteret din konto i takt med at du bidrager med rake på alle de rigtige penge borde. Så snart du har optjent det krævede antal point kan du anmode om at få din bonus udbetalt til din konto og så har du bare endnu mere at spille for hos Ladbrokes Poker.

Der er desuden mulighed for at deltage i deres Poker Players Club hvor man udover 30 % i rakeback også kan blive inviteret med til store VIP begivenheder samt meget andet.

Spil Ladbrokes Poker