Stort udvalg af satellitturneringer hos Everest Poker

Everest Poker sætter en ære i at sende spillere med til deres største online turneringer hver dag. Du kan for så lidt som optjente bonus point vinde adgang til de vildeste events.

Ugens højdepunkt

Det absolutte højdepunkt hos Everest Poker for turneringsspillere, er uden tvivl deres $50000 garanterede turnering. Denne event har med sin gode struktur og enormt høje præmiepulje en høj prioritet blandt danske turneringsspillere, og du burde give dig selv chancen for at spille med når denne lækre søndagsturnering bliver spillet.

Det er selvfølgelig ikke alle spillere som har den bankroll det kræves for at spille med i de store online turneringer, og derfor kan du finde et enormt stort udvalg af satellitturneringer hos Everest Poker. Hver dag har du mulighed for både at vinde et sæde til en af deres online turneringer, men også til store events som World Series of Poker. I det hele taget er der store muligheder for at komme langt med ens poker hos Everest Poker, så hvis du gerne vil forsøge at løfte dit spil og samtidig spille med i store turnering er denne udbyder et fint valg.

satellitturneringer

Der kører intet mindre end 3 daglige satellitturneringer til den store $50000 garanterede turnering, og hvis du ikke vinder et sæde til turneringen i en af disse vil Everest Poker invitere dig gratis med til deres Sidste Chance Satellit som spilles hver søndag 13.00 dansk tid. De 10 bedste spillere i denne turnering vil få foræret et sæde til den store $50000 turnering, og det er på alle måder noget man kan kalde gavmildhed.

Med de mange typer af satellitturneringer og store events er Everest Poker et oplagt for trænede spillere som leder efter et nyt sted at spille, og hvis du er til cash games finder du også et særdeles blødt niveau på de lave takster.

Læs mere om Everest Poker