To danskere i pengene ved EPT Barcelona

De danske pokerspillere ved dette års EPT Barcelona, er desværre blevet reduceret fra 15 spillere til kun at være to tilbage.

Startede godt for Frøslev

Det startede ellers med bål og brand da Thomas Frøslev spillede sig frem til en samlet 20. plads efter den første dag, men desværre for Thomas måtte han desværre sande at lodtrækningen ikke var med ham. Han trak nemlig, hvad der vel nok var anden dagens hårdeste bord, og om det var det der kostede ham turnerings livet, fortæller historien dog ikke noget om. Faktum er at der kun er to tilbage ud af de 15 startende danskere, der blandt andet talte store pokerspillere som Thomas Frøslev, Uffe Holm, Theo Jørgensen, og Martin Wendt.

Spil EPT kvals hos PokerStars

De tilbageværende er Martin B. Hansen og en mindre kendt dansker ved navn Anders Bisgaard Rasmussen. Desværre for dem begge er de at finde i den lave ende, set i forhold til deres antal af chips de har tilbage.

De er nemlig placeret:

104. Anders Bisgaard Rasmussen 69.500
106. Martin B. Hansen 58.000

Især for Martin B. Hansen har det været lidt af en rutsjebane tur, med en chips stack der peakede i 250.000, men som endte i 58.000 ved afslutningen af dag 2.

Tog præmier med hjem

Begge spillere kan dog trøste sig med at de er i pengene, og på nuværende tidspunkt er sikret €7.500 hver. Det er dog ikke noget nogen af de to danskere kunne tænke sig at nøjes med, og man skal helt sikkert forvente at de er villige til at satse butikken for at øge deres chips stack.