To turneringer for nye kunder hos NordicBet Poker

NordicBet Poker byder alle danske pokerspillere velkomne med en lang række lækre tilbud. Til at starte med kan du frit vælge mellem €25 direkte på din konto eller op til €1000 i normal sign-up bonus. NordicBet Poker er et af de eneste steder på internettet hvor der er mulighed for at få en kontant bonus så snart man sætter penge ind uden at skulle spille så meget som en eneste hånd, så det kan anbefales at bruge dette Nordicbet Poker tilbud hvis du er forholdsvis ny i poker og gerne vil prøve at opbygge en bankroll hurtigt og nemt.

2 gratis turneringer

Hvad enten du vælger den lækre €25 instant bonus eller den store sign-up bonus vil du også blive inviteret med til hele 2 turneringer hos NordicBet Poker. Den første af dem er en €500 freeroll for nye spillere som giver masser af action og rig mulighed for at tjene en skilling uden omkostninger. Den anden turnering er en €500 added turnering som du kan spille med i for bare €1+€0.10. Det er altså under 10 kroner du skal betale for at spille med i turneringen hvor de €500 vil være tilføjet og alle penge tilføjet af de deltagende blot vil gå til den store præmiepulje.

Med disse spændende turneringer er der noget for enhver smag hos NordicBet Poker, og der er desuden stadig mulighed for at optjene op mod 30 % i ugentlig rakeback. Du skal bare rake for mindst 220 kroner om ugen, så vil du automatisk få din rakeback udbetalt til din konto hver mandag imens dette enestående tilbud kører.

Besøg NordicBet Poker nu og spil med i disse to turneringer og få samtidig €25 i gratis penge eller op til €1000 i bonus.

Lav konto her!