Tom Dwan viser form i Durrrr Challenge hos Full Tilt Poker

Den mest afventede heads-up dyst i dette år må siges at være den store Million Dollar Challenge mellem Tom ’Durrrr’ Dwan og den amerikanske komet Daniel ’Jungleman12’ Cates der for alvor har lagt op til en dyst af hidtil usete dimensioner efter de startede deres udfordring tidligere på året. Tom Dwan har dog på ingen måder tidligere i udfordringen som finder sted på Full Tilt Poker, fået sit spil til at fungere, og på et tidspunkt stod regnskabet på et plus til Daniel Cates på svimlende $700.000. Dette foreløbige nederlag har taget hårdt på Tom Dwan der af mange for alvor menes at måtte være i krisen efter at Cates for alvor fik skovlen under ham.

Gik rigtig godt for Dwan

Heldigvis for Dwan har han gennem det sidste stykke tid fået sit spil til at fungere, og igennem de sidste par dyster har Tom fået hentet $200.000 hjem i profit. I Full Tilt Poker challengen ligger Daniel Cates dog stadig i front med et plus på omkring $500.000 i den vanvittige dyst, som vi formentlig kommer til at se en ende på i løbet af foråret 2011.

De to herrer er ved at have spillet en tredjedel af det samlede antal hænder som de har indvilget i at spille på Full Tilt, og når de præcis 50.000 hænder er blevet spillet skal vinderen kåres.  Det kommer i al sin enkelthed til at gøre rigtig ondt på taberen af den store udfordring. Daniel Cates skal finde $500.000 frem til Dwan hvis han skulle gå hen at tabe, mens Tom Dwan må rigtigt til lommerne og aflevere hele $1.500.000 hvis han skulle tabe den store duel. Disse beløb er oveni tabene som spillerne får i den interessante Heads Up duel.

Følg med i duellen

Hvem der går hen og vinder den store udfordring på Full Tilt Poker er svært at sige, men med en foreløbig føring på $500.000 har Daniel Cates alle muligheder for at vise hele verden at han er en af de bedste heads-up spillere i hele verden.

Følg duellen på Full Tilt Poker