Udvalgte Bad Beat Jackpot borde hos Party Poker

Party Poker giver dig døgnet rundt mulighed for at spille med på deres udvalgte Bad Beat borde hvor du har mulighed for at vinde en kæmpe gevinst hvis du bliver udsat for et stort beat. Lige nu er jackpotten på mere end $72.000, og hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med at få del i det store beløb skal du bare læse videre. Det smarte ved denne jackpot er nemlig at den er tilgængelig på et stort udvalg af takster, så det er ligegyldigt om du spiller højt eller lavt.

Mere end $70.000 i puljen

Jackpotten hos Party Poker bliver hele tiden større. Det skyldes at 50 cent fra hver hånd vil gå til den samlede pulje, og det gør at du minut for minut har endnu mere at fejre hånden med hvis det store bad beat skulle blive en realitet. De mange penge vil blive fordelt mellem alle spillerne ved det pågældende bord hvorpå hånden udspiller sig, så man kan roligt sige at alle er vindere hvis de er placeret på det rette bord på det rette tidspunkt.

Vind halvdelen af jackpotten

Systemet for den store jackpot hos Party Poker er lavet sådan at taberen af den store hånd vil modtage hele 50 % af den samlede jackpot. Det betyder at mere end $35.000 vil gå ind på din konto hvis du taber med mindst fire ens i 8’ere eller bedre. Der kan derfor være god ide i at prøve disse borde, og hvis du endnu ikke er spiller hos Party Poker kan du få en ekstra god grund til at starte med det samme.

$500 bonus til nye kunder

For alle spillere der opretter sig med koden RIDE500 når de åbner en konto hos Party Poker vil en 100 % match bonus på op til $500 blive sat ind på deres konto. Tag derfor del i det fremragende tilbud og besøg Party Poker her.