USD 10000 Coins Challenge hos Betsafe Poker

Februar måned hos Betsafe Poker byder en helt ny kampagne som er værd at læse nærmere om. Her finder man nemlig et leaderboard der kan give både billetter til GSOP samt kolde kontanter på kontoen. Det eneste man skal gøre for at være med, er at deltage i en af de 3 daglige Added Cash Coin turneringer, og prisen lyder på henholdsvis $0.25, $0.50 og $0.75. Det er ikke mange kroner i dansk valuta, men det kan alligevel give dig fede præmier hvis blot du er den der optjener flest mønter ved at placere dig så godt som muligt hver dag.

Mønter til de bedste 25

Alt efter hvor dyre turneringer man er med i, vil man få 1, 2 eller 3 mønter hvis man ender blandt de 25 bedste. Det er ikke helt skævt at spille med i mange af disse events, for hver eneste mønt du optjener, vil tælle med i det endelige leaderboard, og her er der præmie for intet mindre end $10.000. Ender man f.eks. på en 2-10. plads vil man få en $200 GSOP Online billet, og kan man give de andre baghjul og vinde kampagnen vil man udover en $200 billet også få $200 i kontanter.

Følg din position

I forbindelse med denne kampagne har Betsafe Poker valgt at lave et stort leaderboard som du hver dag kan følge med i. Her kan du se hvordan dine modstandere klarer sig, og hvordan din personlige stilling ser ud. På denne måde kan man skræddersy ens behov alt efter hvordan man ligger placeret, og det er kun en fordel for alle dem som vil være med i kampen om de mange billetter til GSOP og de ekstra kontanter der følger med til vinderen.

Spil med hver dag i februar og se om du kan blive den der løber af med præmier for $400!