Veksl dine point til en iPhone 4S hos Ladbrokes Poker

En af de absolut fedeste ting ved at være kunde hos Ladbrokes Poker er at man kan bruge ens optjente poker point på at købe lækre gaver i deres store online butik. Her finder man alt lige fra tøj til computere, cykler, høretelefoner og tusindvis af andre spændende varer, og udvalget bliver hele tiden større og større. For at være med på moden har Ladbrokes Poker nu også valgt at give deres loyale kunder mulighed for at købe den populære iPhone 4S som er det nyeste flagskib fra Apple.

En fabelagtig telefon

Lad det være sagt med det samme, en iPhone 4S er en fabelagtig telefon. Med dette moderne stykke elektronik i hånden er du klar til at optage videoer på din telefon i 1080P Full HD med op til 30 frames i sekundet, og du har også mulighed for at benytte dens LED blitz der sikrer dig de bedst mulige billeder ligegyldigt hvor du befinder dig. Derudover kan du også benytte dig af den nye innovative software der gør det endnu lettere at tjekke mails, opdatere ens kalender eller benytte sig af den populære GPS software der gør at du altid kan finde vej til din destination.

Køb den nu

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i dette vidunder af en telefon så skal du bare oprette en konto hos Ladbrokes Poker og optjene nok point til at købe den. For at give dig endnu mere værdi fra allerede første spillede hånd giver Ladbrokes Poker dig en poker bonus på op til 5.500 kroner, og du kan samtidig også få rakeback via deres eminente VIP program der også giver adgang til store VIP freerolls og mange andre ting.

Få fat i din iPhone 4S allerede i dag og besøg Ladbrokes Poker nu.

Opret poker konto her!