Vind din pakke til IPOPS Live event hos William Hill Poker

Knap nok er den første udgave af IPOPS afholdt online før at iPoker netværket nu også har løftet sløret for at man kan deltage i en live udgave af turneringsserien. IPOPS Live Main Event bliver spillet den 9-11. december 2011 i Prag som efterhånden er ved at blive en særdeles populær by for store live turneringer.

Kvalifikation til turneringen foregår hos William Hill Poker, og indskuddet i selve live turneringen er på €700+€70 og spilles i det normale No Limit Texas Hold’Em Freezeout format.

Første iPoker Live turnering

IPOPS Live Main Event bliver den første live turnering som iPoker netværket nogensinde afholder, og det skal uden tvivl blive spændende at se om de kan påføre den popularitet de har på internettet, med en rigtig pokerturnering.

Hvorom alting er, giver William Hill Poker i hvert fald deres kunder masser af muligheder for at komme med til Prag og deltage i den store event, da der vil blive afholdt satellitturneringer til eventen i perioden 28. november og frem til den 4. december. Der er derfor masser af god tid til at få kvalificeret sig og kalde sig vinderen af IPOPS Live Main Event.

Kvalificer dig hver dag

William Hill Poker har valgt at annoncere at de vil afholde en daglig turnering hvor vinderen vil få en pakke til en værdi af €1450 til IPOPS Live Main Event, og de resterende spillere vil så modtage op til €350 i pengepræmier, og da denne turnering afholdes hver aften 20.00 dansk tid har du gode muligheder for at tage med til Prag når det hele finder sted i december måned.

Find ud af meget mere om IPOPS Live Main Event og se hvordan du kan få op til $2000 i bonus som ny kunde hos William Hill Poker.

Opret dig hos William Hill