Vind din pakke til PPT Wien hos Paradise Poker

Der er ikke lang tid til at Paradise Poker afholder deres næste udgave af Paradise Poker Tour, og denne gang er det Wien der får besøg af pokersitet.

Turneringen byder på et anseeligt indskud, en formidabelt god struktur og en garanteret præmiepulje. PPT Wien er derfor en turnering der ville være synd at gå glip af, så hvis du har mod på at kvalificere dig til eventen bør du kigge nærmere på de mange satellitturneringer som spilles online hos Paradise Poker hver eneste uge.

€125.000 garanteret

Paradise Poker har på forhånd valgt at garantere €125.000 i den store turnering, og det er til trods for at indskuddet blot lyder på €550. Der er derfor rimelige chancer for at turneringen kommer til at have et overlay, så dette bør man uden tvivl have med i ens tanker når man overvejer at kvalificere sig til PPT Wien.

Ydermere vil turneringen besidde en glimrende struktur der giver alle de deltagende spillere 20.000 i chips så man har god tid til at aflure ens modstandere og træffe de helt rigtige beslutninger der forhåbentlig gør at man stryger til tops og tager hjem fra Wien som vinder.

Kvalificer dig nu

Kunne du derfor tænke dig at komme med Paradise Poker til Wien og spille med om €125.000 bør du oprette en konto hos Paradise Poker hurtigst muligt.

Fra nu af og frem til at turneringen starter vil der være kvalifikationsturneringer hos Paradise Poker der gør at du for en brøkdel af indskuddet kan komme med. Ydermere vil hver pakke inkludere penge til rejsen samt hotelophold, så du skal bare fokusere på at vinde en af de mange pakker og så kan du komme med til byen hvor Paradise Poker garanterer omkring 1 million danske kroner i præmier.

Modtag Paradise Poker bonus her!