Vind en helikopter for bare GBP 11 hos Ladbrokes Poker

Gyro ChopperSpil med i den fantastiske Valentines Day online poker turnering hos Ladbrokes Poker, hvor der vil være hele £250 tilføjet til præmiepuljen og ekstra præmier.

£11 for at være med

Har du altid drømt om at have din egen helikopter, og bare kunne flyve lige hen hvor du ønsker. Så får du nu chancen for at gøre dine drømme til virkelighed hos Ladbrokes Poker, i deres Valentines Day online pokerturnering d. 14. februar kl. 20.30. Det koster ikke andet en £11 at deltage og der vil udover den ordinære præmiepulje fra indskuddene blive tilføjet yderligere £250 til præmiepuljen fra Ladbrokes Poker. Samtidig med at Ladbrokes Poker også har valgt at smide en helikopter til vinderen oven i hovedpræmien.

Desværre er det ikke en rigtig helikopter som du måske kunne regne ud, men der er tale om en fjernstyret legetøjs mini helikopter med en gyro som på billedet ovenfor.

Hvis du ikke ønsker at vinde den smarte fjernstyret mini helikopter, kan du også vælge at forkæle din kæreste ved at vælge duften – Flora fra Gucci.

Selve turneringen bliver spillet som en bounty turnering, hvilket vil sige at 50 % af dit indskud går til en bounty på dit eget hoved, og resten går til den samlede præmiepulje. Du får altså £5 ekstra for hver modstander det lykkes dig at slå ud af turneringen.

Beslut dig allerede i dag om du vi spille Valentines Day pokerturneringen hos Ladbrokes Poker, eller om du hellere vil ud at spise med din kæreste.

Opret dig og få 5300 kroner i bonus

Beslutter du dig for at spille Valentines Day pokerturneringen, kan du oprette dig som Ladbrokes Poker kunde nedenfor. Ladbrokes giver alle deres nye kunder en solid Ladbrokes Poker bonus på op til 5.300 kr. hvis du indbetaler mellem 265 kr. og 5.300 kr. ved første indskud.

Lav din Ladbrokes Poker konto her!