Vind en iPad2 gratis hos Betsafe Poker i april

Betsafe Poker er endnu engang på banen med en helt vildt flot promotion. Alle pokerspillere hos Betsafe Poker har i april måned mulighed for at vinde en lækker iPad2 helt gratis. For at give alle spillere en god mulighed for at vinde denne lækre gadget vil hele 100 eksemplarer blive givet væk. Alt hvad man skal gøre for at vinde en iPad2 med Betsafe Poker er at optjene så lidt som 50 spiller-point i løbet af april måned. Derefter vil man blive inviteret til en freeroll turnering hvor de bedste spillere vil modtage den lækre præmie.

Masser af præmier

Ved at spille cash game borde hos Betsafe Poker vil du automatisk optjene point som udløser en billet til en af de store finaleturneringer. Ved f.eks. at optjene 50 spiller-point i april måned får man adgang til den lille finale hvor 25 iPad2 gadgets gives væk. Den anden finaleturnering giver hele 75 styk væk og kræver blot 150 optjente spiller-point. Dermed kan både aktive og knap så aktive pokerspillere hos Betsafe Poker nemt og hurtigt vinde en af de lækreste gadgets på hele markedet. Der findes flere forskellige typer af iPad2 og flere modeller er uden WIFI så man kan gå på internettet. Heldigvis er alle modellerne i denne promotion af WIFI typen så du nemt og bekvemt kan tjekke din mail eller andet når du nyder dette lækre stykke legetøj.

Kunne du tænke dig at forsøde tilværelsen med en af de mest populære gadgets i verden kan den blive din ved at spille poker hos Betsafe i april måned. Alle kan kvalificere sig til de 2 forskellige freeroll finaler hvor de lækre præmier gives væk.

Op til $2000 bonus

Få registreret din konto hos Betsafe Poker nu og få op til $2.000 i sign-up bonus og vind din iPad2 helt gratis!

Vind iPad2 her!