Vind gratis GSOP Live pakke hos Betsson Poker

Der er ikke lang tid tilbage før at GSOP Live kommer forbi den populære by Salzburg, og allerede nu ser Betsson Poker frem til den næste event. Hver dag i januar måned har du mulighed for at spille med i en stor freeroll turnering online der kan sikre dig en niveau 1 billet til de indledende runder til GSOP Live Dominican Republic. Det er kun hos Betsson Poker at du finder dette fantastiske tilbud, så det kan være en rigtig god ide at vælge denne udbyder hvis man leder efter et nyt sted at spille poker.

25 billetter i hver freeroll

For at gøre det ekstra interessant for dig at spille med hver aften i denne kolde måned har Betsson Poker valgt at smide hele 25 billetter på højkant i hver af disse gratis turneringer, og værdien er derfor på ingen måder til at tage fejl af. I og med at øvrige spillere på netværket ikke kan være med kan du desuden forvente et forholdsvist lavt antal af deltagere, og det er kun noget der kommer dig til gode da du derved skal kæmpe imod et mindre felt.

Store kampagner

Foruden denne glimrende mulighed for at komme gratis med til årets største GSOP Live turnering er Betsson Poker også et af de steder hvor du finder flest kampagner, og det er også en af grundene til at så mange danskere har valgt at skifte til denne side. Lige så snart at du åbner en konto hos Betsson Poker kan du få en formidabel pokerbonus på op til $1000, og der er masser af action 24 timer i døgnet inden for alle varianter af poker.

Se om du kan komme gratis med til GSOP Live ved at spille med hos Betsson Poker hver aften i januar.

Bliv kunde hos Betsson Poker