Vind gratis pakke til Deluxe Challenge hos Mermaid Poker

Efteråret kommer til at byde på en lang kavalkade af store live turneringer, og særligt en bliver spændende at følge. Danmarksmesterskabet i live poker vil nemlig igen i år finde sted, og hvis du har en god ide om hvem der klarer sig bedst kunne du vinde en komplet pakke til den store Mermaid Deluxe Challenge turnering som bliver spillet i Wien.

Du skal bare gætte på hvilke spillere der klarer sig bedst, og hvis din formodning holder stik inviterer Mermaid Poker dig gratis med til Wien hvor €75.000 er garanteret.

Helt gratis at være med

Det du skal gøre for at være med i denne kampagne er at vælge de 3 favoritspillere som deltager ved DM i poker. Disse skal senest være i hænde hos Mermaid Poker den 13. oktober, og hvis dine 3 spillere tjener flest point ved at opnå de højeste placeringer vil en pakke til Mermaid Deluxe Challenge ende i dine hænder. Siden det er helt gratis at være med bør du kigge lidt nærmere på hvilke spillere der vil være at finde under DM i poker, og så kunne din vej til Wien blive helt og aldeles gratis.

Find dit drømmehold

Det er derfor blevet tid til at finde dit drømmehold til danmarksmesterskaberne i live poker, så find de 3 spillere som du spår der kommer til at gøre det bedst muligt, og så kunne du forhåbentlig snart være på vej til Wien hvor Mermaid Poker altså garanterer enorme €75.000 i deres store turnering.

Er du endnu ikke kunde hos Mermaid Poker så opret din konto allerede i dag og så kan du også få en funklende 200 % bonus på helt op til €1000 når din første indbetaling er foretaget.

Opret din Mermaid Poker konto her