Vind op til USD 400 ekstra hos Betsafe Poker

Hver eneste uge, kan du med en pokerkonto hos Betsafe Poker, stille op i det ugentlige online pokerrace for danskere. Og vinde din andel af $2.500 skattefrit.

Alt hvad man behøver at gøre er at logge sig ind på sin online poker konto hos Betsafe Poker. Der er ingen krav om at du skal spille et specielt spil, eller du skal spille på et specielt tidspunkt. Det eneste krav der stilles er, at du har en dansk pokerkonto hos Betsafe Poker, og at du optjener så mange point du overhovedet kan skrabe sammen i løbet af en uge.

Det store ugentlige pokerrace, er som sagt udelukkende for alle de danske pokerspillere der er kunde hos Betsafe Poker. Derfor skal du vide, at der er væsentligt færre modstandere end når der afholder noget lignende, bare for alle deres kunder overhovedet.

Dermed er dine chancer væsentligt større end de er, når der eksempelvis afholdes store internationale pokerraces. Til gengæld så er det også mere hyggeligt, og i høj grad også endnu mere intenst.

Det fedeste ved det hele er, at det ikke kun er i en begrænset periode. Men det er simpelthen en fast tilbagevænnende pokerpromotion fra Betsafe Pokers side. Du har med andre ord ret gode chancer for, at nå at opleve et enkelt race eller to i fremtiden.

Det sidste krav er selvfølgelig, at du har en godkendt pokerkonto hos Betsafe Poker. Og at du har ægte penge stående på din konto, så du ikke kun kan spille for ”fun” money, og dermed kan vinde rigtige kontanter.

Hvis du ikke har haft en konto hos Betsafe Poker før, så skal du bare skynde dig at trykke på linket er. Herfra vil du nemlig blive sendt direkte til Betsafe Poker hjemmesiden, hvor du i løbet af ganske få minutter, kan oprette din helt egen Betsafe Poker konto.

Når du har oprettet dig kan du frit vælge mellem 5 lukrative online pokerbonusser. Hvor du kan sikre dig din andel, af helt op til $2.500 i skattefri Betsafe Pokers pokerace, som kører hver uge fra mandag til søndag.

Hent op til $2.500 i skattefri indbetalingsbonus i forbindelse med dit første indskud til din nye Betsafe Poker konto.

Lav din Betsafe Poker konto her!