Vind USD 500 i ny kampagne hos Bet24 Poker

Du kender dem fra medierne, og du ved alt om hvor stor en succes de bærer præg af, og nu har du muligheden for selv at udfordre dem.
Bet24 Poker har nemlig valgt at åbne op for ny kampagne der giver alle danske spillere chancen for at møde Jesper Hougaard, Thomas Pedersen og Anders Jensen i en særlig Heads-up duel.
Det eneste du skal gøre for at være med i denne kampagne, er at deltage i de tre freerolls som bliver spillet i den kommende tid.
Hver vinder af disse, vil spille en kamp imod en af de professionelle spillere, og der er $500 til dig hvis du kan gå hele vejen.

Datoerne for de 3 freerolls

Onsdag den 28. marts klokken 20.00 dansk tid, vil den første freeroll blive spillet hos Bet24 Poker, og der er kun åbent for tilmelding for danske kunder.
Vinderen af denne freeroll, skal møde Jesper Hougaard, og dernæst følger så de to sidste turneringer som kan sikre dig en plads ved den virtuelle filt imod Anders Jensen og Thomas Pedersen.
Det kan derfor stærkt anbefales at du får oprettet dig hos Bet24 Poker så du har muligheden for at spille imod en af de tre prominente herrer.

Garanteret præmie

Som om at det ikke skulle være nok at give i alt $1500 væk, vil Bet24 Poker også gerne garantere dig en præmie såfremt du vinder en af de tre freerolls.
Ender du således med at tabe din Heads-up duel, vil du få en pakke til den kommende udgave af Danish Poker Tour som trøstepræmie.
Vælg derfor at tilmelde dig hos Bet24 Poker i dag, og så kan du også få en lækker 100 % bonus på op til 6000 kroner på dit første indksud af rigtige penge.

Opret dig hos Bet24 Poker